ОРИГИНАЛНИ ПОДАРЪЦИ ЗА ВЛЮБЕНИ

Нарисувай любовта си и я подари на своята половинка! Поп Арт картина по избор с четки и боички, с вграден образ и избор на цветова гама, от Поп Арт портрети (оригинален подарък за Свети Валентин)

Как изглежда любовта ти? Розова? Синя? Карирана? На точки? Нарисувай я и я подари на своята половинка! Навръх Свети Валентин кажи „Обичам те” по напълно нестандартен начин! Сега имаш възможността да създадеш и подариш истинско произведение на изкуството, дори ако никога не си рисувал. Избери от предложените картини на Поп Арт портрети и подари на половинката си нещо повече от вещ – подари времето, сърцето и въображението си. Така празникът ще бъде неповторимо романтичен, а споменът-картина ще краси завинаги дома й.

Поп Арт картина по избор с четки и боички, с вграден образ и избор на цветова гама, с платно 20/25см – за 23лв, вместо 34лв.

В комплекта получавате:

• Грундирано платно 20/25см с вграден образ;
• 3 бурканчета с боички;
• 1четка;
• 1 монтажно фолио;
• 1 подробно описание;
• 1 бр. кърпички за почистване.

• Ако желаеш, по мейла ще ти изпратим видео с идеи за рисуването.

Условия за ползване:
• При поръчка посочете имената си, телефонен номер за контакт, мейл, предпочитани цветове и точен адрес за доставка (личен или на офис на Еконт)
• Доставката е за сметка на клиента – около 4лв до офис на Еконт, около 9лв до личен адрес. Извършва се в рамките на 3 работни дни след издаване на ваучер.
• Клиентите от София могат да вземат продукта и на място от посочения адрес след предварителна уговорка.
• Може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за подарък.

Допълнителна информация:
Комплектът съдържа платно с предварително вградено изображение, четки, боички и указания за работа. Ти ще нарисуваш фона (можеш да използваш видеото за идеи- https://www.youtube.com/watch?v=XBvghJv8M7k , после ще отлепиш вграденото фолио и върху платното ще се появи като с магия едноцветното изображение, което ще е част от твоето любовно послание.

Инструкции за ползване:
• Отворете комплекта, прочетете описанието;
• Рисувайте, творете и се забавлявайте;
• След като изсъхне боята, напълно поставете фолиото от комплекта върху картината, разтъркайте с дебитна карта, за да залепи плътно и отлепете бавно;
• Насладете се на картината и я подарете на любим човек.

Можеш да видиш още идеи за рисуване и събития които правим на:
https://www.facebook.com/PopArtPortretybg/
https://www.instagram.com/pop_art_portrety_bg/

„Дали специалните хора в живота ви заслужават специален начин да им покажете обичта си?
Искате ли да им подарите не просто вещ, а произведение на изкуството, преживяване и спомен в едно?
Поп арт портретът е единствен по рода си начин да създадете мил и сантиментален подарък. Всяко платно е самостоятелна поръчка, създадена лично за вас. В него са вградени лицата, които желаете, а вие сами ще нарисувате фона на портрета. Когато сте готови, трябва само да отлепите предварително сложено от нас фолио и лицата се появяват – като с магия.
Направете портрет за любимия, родителите, децата, за сватбата на приятели, за празник или годишнина на близки или просто така, за собствено удоволствие. Обещаваме ви перфектен резултат, без значение на колко години сте и дали някога сте рисували.

Ако все пак не знаете какво и как да правите с боите, можете да разгледате видеата с идеи в youtube страничката ни:

И накрая искаме да напомним, че не е нужно да умеете да рисувате – нито вие, нито всички останали от събитието. Достатъчно е да вземете четките, да ги потопите в боите, да се вгледате в себе си и да пресъздадете на платното своята представа за хармония от цветове, форми и обич. Не само звучи лесно и страхотно. Наистина е такова.Помнете да подарите неповторима радост на любим човек отнема само минутка, но споменът остава за цял живот. Елате в нашето магазинче и поръчайте своя поп арт портрет още сега!