ПРЕДСТАВЯНЕ

Здравей, аз съм Дари и съм авторът на проекта Поп Арт портрети.

Аз съм човекът, който отговаря на телефоните ти обаждания, мейла, фейсбук и инстаграм. Радвам се да се запознаем и с радост ще творя за теб.

Аз съм активна и творческа личност, която обича да предизвиква силни емоции. Ще се радвам да направя праздника Ти неповторим емоционален и незабравим.

Също така имам нов проект супер интересен е “Карта на мечтите”. Това също е подарък с елемент на правене, но е лично и дълбоко преживяване.

“Карта на мечтите” е създадена от принципите на филма “Тайната” и Фън шуй. Това е карта, на която залепяш твоите мечти, желания и цели с цел да ги визуализираш. Така фокусираш съзнанието и подсъзнанието си да работи върху изпълнението им, . Картата само по себе си не е магическа, но ако направиш всичко описано в описанието, магията започва да се случва – срещаш подходящите хора, озоваваш се на правилното място в правилния момент и някак си нещата се случват по-бързо и лесно отколкото си очаквал.

Картата е подходяща както за личен подарък за теб самия така и за подарък за близки и приятели. Ако ти стана интересно можеш да разгледаш подробности тук и тук.

Ако ви е нужен впечатляващ подарък за любим човек – знаете къде да ме намерите. Ако мислите, че мога да зарадвам някого, ще се радвам да ни свържете.

А междувременно бъдете щастливи и пълноценни!

С най-топли пожелания,

Дари