КОЙ ВЕЧЕ РИСУВА ПОП АРТ ПОРТРЕТИ?

КАК ДА ИЗБЕРЕМ КАРТИНА ЗА НАШИЯ ИНТЕРИОР?
03.01.2019
ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ (ЧЗВ)
03.01.2019

Става все по-трудно да изберем подарък за празник на важен човек. Домовете ни са
затрупани с непотребни вещи и е наистина предизвикателство да изберем оригинален
подарък, който да бъде едновременно спомен и емоционален жест.

Точно затова създадохме поп арт портретите. Те са просто подаръци със снимка, а ефектни персонализирани подаръци, неповторими и много лични. Причината за това е, че ги сътворявате самите вие, с вашите собствени ръце. Това ви дава възможността да покажете
нагледно своята обич, признателност и уважение. И никак не е трудно – достатъчно е само да извадите четките и боите от комплекта, да нанесете цветове и форми, както ви харесат, и да отлепите вградените изображения чрез приложените инструменти, за да се появи лицето от портрета. Няма начин да сбъркате, дори никога да не сте хващали четка за рисуване, защото в поп арт изкуството няма правила, а само красиви комбинации от фигури и багри. Не звучи трудно, нали?

Интервю с Димитър Вучев в предаването Business Daily с Димитър Вучев в телевизия Европа за плановете и развитието на двата проекта Поп арт портрети и Карта на мечтите

Ивана Александрова изненада  съпруга си за рождения си ден.

Тайно заедно с мен изрисува картината сама, отлепи вградения образ и направи подарък на мъжа си. Може да погледнете от 7,45мин до 12 мин.

Мирела Лилова, след като приятеля и предложи брак, реши да подари семейна картина с него, котето и кучето им.

Двамата супер много се забавляваха и харесаха резултата, затова решиха на сватбата си да изненадат двете двойки кумаове с Поп арт картина. Очакваме все още видеото, но резултата от първата картина може да се види на следващия линк.

Милена от MyBoxofBeauty заедно с децата си нарисуваха семейна картина.

Милана и нейното прекрасно семейство, се забавляваха с Поп арт картина и твориха цялото семейство с двете малки сладки дечица. В дъждовен и мрачен ден те решиха да се забавляват и творят.

Двете Виктории то piNKiwis, се нарисуваха и споделиха емоциите си

Две най- добри приятелки двете Виктории от детството – piNKiwis, преживели заедно какво ли не, рисуват своя Поп Арт картина, в знак на тяхната огромна дружба.

Младата майка Пирина –блогърка и влогърка

Тя заедно с малкия си син нарисуваха картина с мисъл, която е супер емблематична за нея, сейството и блога и. „Когато любовта стане твърде много, за да я поберем в себе си, идват децата.“ Разгледайте видеото, а рисуването на Поп арт картината започва от 8:40 мин

От списание Езда прес, също се впечатлиха от Поп арт картините, затова решихме да направим специална статия за почитателите на конете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *