КОЙ ВЕЧЕ РИСУВА ПОП АРТ ПОРТРЕТИ?

КАК ДА ИЗБЕРЕМ КАРТИНА ЗА НАШИЯ ИНТЕРИОР?
03.01.2019
ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ (ЧЗВ)
03.01.2019

Става все по-трудно да изберем подарък за празник на важен човек. Домовете ни са
затрупани с непотребни вещи и е наистина предизвикателство да изберем оригинален
подарък, който да бъде едновременно спомен и емоционален жест.

Точно затова създадохме поп арт портретите. Те са просто подаръци със снимка, а ефектни персонализирани подаръци, неповторими и много лични. Причината за това е, че ги сътворявате самите вие, с вашите собствени ръце. Това ви дава възможността да покажете
нагледно своята обич, признателност и уважение. И никак не е трудно – достатъчно е само да извадите четките и боите от комплекта, да нанесете цветове и форми, както ви харесат, и да отлепите вградените изображения чрез приложените инструменти, за да се появи лицето от портрета. Няма начин да сбъркате, дори никога да не сте хващали четка за рисуване, защото в поп арт изкуството няма правила, а само красиви комбинации от фигури и багри. Не звучи трудно, нали?

Ивана Александрова изненада  съпруга си за рождения си ден. Тайно заедно с мен изрисува картината сама, отлепи вградения образ и направи подарък на мъжа си. Може да погледнете от 7,45мин до 12 мин.

Мирела Лилова, след като приятеля и предложи брак, реши да подари семейна картина с него, котето и кучето им. Двамата супер много се забавляваха и харесаха резултата, затова решиха на сватбата си да изненадат двете двойки кумаове с Поп арт картина. Очакваме все още видеото, но резултата от първата картина може да се види на следващия линк.

https://www.youtube.com/watch?v=-2h3rUJc7GM&t=1s

Милана и нейното прекрасно семейство, се сдобиха с Поп арт картина и твориха цялото семейство с двете малки сладки дечица. Може да гледате от 2,20мин до 9,17мин.

И накрая искаме да напомним, че не е нужно да умеете да рисувате – нито вие, нито рожденикът. Достатъчно е да вземете четките, да ги потопите в боите, да се вгледате в себе си и да пресъздадете на платното своята представа за хармония от цветове, форми и емоция. Не само звучи лесно и страхотно. Наистина е такова.

Две най- добри приятелки двете Виктории от детството – piNKiwis, преживели заедно какво ли не, рисуват своя Поп Арт картина, в знак на тяхната огромна дружба.

Младата майка Пирина –блогърка и влогърка

Тя заедно с малкия си син нарисуваха картина с мисъл, която е супер емблематична за нея, сейството и блога и. „Когато любовта стане твърде много, за да я поберем в себе си, идват децата.“ Разгледайте видеото, а рисуването на  Поп арт картината започва от 8:40 мин

От списание www.lifebites.bg  споделят и разказват впечатления за Поп Арт портретите.

Популярният сватбен фотограф и блогър Иван Митев споделя идеи за сватбени подаръци.

От списание Езда прес, също се впечатлиха от Поп арт картините, затова решихме да направим специална статия за почитателите на конете.

П

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *