5 ОРИГИНАЛНИ ИДЕИ ЗА ПОДАРЪК ЗА РОЖДЕН ДЕН

ПОП АРТ НЕСТАНДАРТНИ ПОДАРЪЦИ
03.01.2019

Неповторим, незабравим и оригинален подарък за рожден ден – със сигурност всички ние търсим такъв за любимите си хора. Разбира се, има хиляди готови, масово произведени предмети, които можем да купим. Понякога уцелваме вкуса на рожденика, понякога – не и затова винаги стискаме палци този път да успеем да го зарадваме.

Но има други интересни подаръци, които ни дават възможността да подарим не просто вещ, а нещо много по-силно – физически израз на своята обич. Точно това правим ние в поп арт портрети: създаваме за вас персонализирани подаръци, които да довършите сами. Поп арт портретът не е просто дар, а дълбоко изживяване и неповторим начин да изразите обичта си чрез изкуство.

Поп арт портретът може да е подарък за мъж, подарък за жена, дори подарък за дете. Той може да изглежда точно така, както вие пожелаете. И за да ви е по-лесно да изберете, предлагаме ви 5 оригинални идеи за подарък за рожден ден от „Поп арт портрети” .

Ако рожденикът е ценѐн от цялото ви семейство или ако знаете, че най-голямата му радост сте точно вие всички, подарете му семеен портрет, създаден от нас и изрисуван от вас. Това няма да бъде просто подарък със снимка. Това ще бъде истинска и трайна радост. Всеки път, когато погледне към картината, рожденикът ще вижда не само вашите лица, а и вашата обич към него, която ще изразите в цветове и форми.

Ако не сте привърженик на семейните дейности, можете да изберете като нестандартен подарък личен портрет. Можете да го изрисувате вие, за да покажете своите чувства към  рожденика и да придадете сантиментална стойност на подаръка. Но може и да го оставите самият той да преживее невероятното усещане да се потопи в себе си и да пресъздаде своя свят чрез изкуство.

Страхотен подарък за рожден ден би могъл да бъде поп арт портрет, който изразява интересите на празнуващия. Може би харесва коне или кучета, или котки, или пътешествия, или риболов… Можете да му дадете възможността да изрисува сам картина, на която да са изобразени любими животни или други негови интереси.

Ако вашата обща история прилича на тази от сериала „Приятели”, можете да поръчате ефектен подарък за рожден ден на свой приятел. Ако сте група от двама, трима или четирима верни другари, нарисувайте свой портрет и му го подарете. Така на стената му ще висят не само любимите физиономии, а и вашата обич и дори вашата закачка. Това е подарък, който ще го топли всеки ден и постоянно ще му напомня, че има на кого да разчита. Звучи страхотно, нали?

  1. Картина със силно послание.

Ако не искате физиономията ви да виси на нечия стена, поръчайте не подарък със снимка, а картина с послание. Може да е обяснение в любов, мотивираща мисъл или просто някоя ваша закачка, която да изрисувате вие, да оставите на рожденика да създаде или да направите заедно. Със сигурност такава картина ще пренася обич, цвят, смисъл и сила всеки ден.

И накрая искаме да напомним, че не е нужно да умеете да рисувате – нито вие, нито рожденикът. Достатъчно е да вземете четките, да ги потопите в боите, да се вгледате в себе си и да пресъздадете на платното своята представа за хармония от цветове, форми и емоция. Не само звучи лесно и страхотно. Наистина е такова.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *