5 ОРИГИНАЛНИ ИДЕИ ЗА ПОДАРЪК ЗА РОЖДЕН ДЕН

ПОП АРТ НЕСТАНДАРТНИ ПОДАРЪЦИ
03.01.2019
6 причини защо да започнеш да рисуваш, спрямо съвременната наука
13.12.2019

Неповторим, незабравим и оригинален подарък за рожден ден – със сигурност всички ние търсим такъв за любимите си хора. Разбира се, има хиляди готови, масово произведени предмети, които можем да купим. Понякога уцелваме вкуса на рожденика, понякога – не и затова винаги стискаме палци този път да успеем да го зарадваме.

Но има други интересни подаръци, които ни дават възможността да подарим не просто вещ, а нещо много по-силно – физически израз на своята обич. Точно това правим ние в Поп арт портрети: създаваме за вас персонализирани подаръци, които да довършите сами. Поп арт портретът не е просто дар, а дълбоко изживяване и неповторим начин да изразите обичта си чрез изкуство.

Поп арт портретът може да е подарък за мъж, подарък за жена, дори подарък за дете. Той може да изглежда точно така, както вие пожелаете. И за да ви е по-лесно да изберете, предлагаме ви 5 оригинални идеи за подарък за рожден ден от Поп арт портрети. 

 

#1 Семеен портрет

Ако рожденикът е ценѐн от цялото ви семейство или ако знаете, че най-голямата му радост сте точно вие всички, подарете му семеен портрет, създаден от нас и изрисуван от вас. Това няма да бъде просто подарък със снимка. Това ще бъде истинска и трайна радост. Всеки път, когато погледне към картината, рожденикът ще вижда не само вашите лица, а и вашата обич към него, която ще изразите в цветове и форми.


Поръчай Семеен Поп Арт Портрет!

#2 Самостоятелен портрет

Ако не сте привърженик на семейните дейности, можете да изберете за нестандартен подарък личен портрет. Можете да го изрисувате вие, за да изразите своите чувства към  рожденика. Но може и да го оставите самият той да преживее невероятното усещане да се потопи в себе си и да пресъздаде своя свят чрез изкуство.

Поръчай Самостоятелен Поп арт Портрет!


 

#3 Картина по интерес

Страхотен подарък за рожден ден би могъл да бъде поп арт портрет, който изразява интересите на празнуващия. Може би харесва коне или кучета, или котки… Можете да му дадете възможността да изрисува сам картина, на която да са изобразени любими животни или други негови интереси.


Поръчай Картина по Интерес!

 

 #4 Картина от приятели

Ако вашата обща история прилича на тази от сериала „Приятели”, можете да поръчате ефектен подарък за рожден ден на свой приятел. Ако сте група от двама, трима или четирима верни другари, нарисувайте свой портрет и му го подарете. Така на стената му ще висят не само любимите физиономии, а и вашата обич и дори вашата закачка. Това е подарък, който ще го топли всеки ден и постоянно ще му напомня, че има на кого да разчита. Звучи страхотно, нали?


Поръчай Картина от Приятели!


 

 #5 Картина със силно послание

Ако не искате физиономията Ви да виси на нечия стена, поръчайте не подарък със снимка, а картина с послание. Може да е обяснение в любов, мотивираща мисъл или просто някоя ваша закачка, която да изрисувате вие, да оставите на рожденика да изрисува или да направите заедно. Със сигурност такава картина ще дава на рожденика обич, настроение, смисъл и сила всеки ден.

Поръчай Картина със Силно Послание!

И накрая искаме да напомним, че не е нужно да умеете да рисувате – нито вие, нито рожденикът. Достатъчно е да вземете четките, да ги потопите в боите, да се вгледате в себе си и да пресъздадете на платното своята представа за хармония от цветове, форми и обич. Не само звучи лесно и страхотно. Наистина е такова.

Абонирай се!

Скъпи приятели, абонирайте се за нашия електронен бюлетин.

Invalid email address
Ние ви обещаваме, че няма да извършваме спам. По всяко едно време вие може да се отпишете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *