6 ОРИГИНАЛНИ ИДЕИ ЗА ПОДАРЪК ЗА ЮБИЛЕЙ

ПОЛЗА ОТ РИСУВАНЕТО ЗА ВЪЗРАСТНИ
03.01.2019
ПОП АРТ НЕСТАНДАРТНИ ПОДАРЪЦИ
03.01.2019

Юбилеите са някак двойни празници – хем са хубави, хем са нарядко, хем означават, че щастието е продължило наистина дълго. И точно затова заслужават още по-специални подаръци, по-запомнящи се и по-лични.

В следващите редове ще ви предложим няколко идеи за оригинални подаръци за юбилей. Може да е кръгъл рожден ден, годишнина от сватба или от друго лично събитие, няма никакво значение. Единственото важно е, че с поп арт портретите, които ви предлагаме, ще подарите не само предмет, а и част от сърцето си, и незабравим спомен.

Предварително е добре да знаете, че за да изрисувате поп арт портрет, не са необходими абсолютно никакви предварителни умения и подготовка. В комплекта, който ще получите, има четки и бои, с които да изрисувате платното с каквито форми ви харесат, така, както умеете. След това ще следвате приложените инструкции, за да отлепите вградените в платното елементи, за да се появи лицето, което сте поръчали. Толкова е просто, че и децата се справят прекрасно!

Подарък за годишнина от сватба

5_-3
2_
4_ (1)
3-3
1-4

Назад
Напред

Подарък за годишнина от сватба – Картина на съпрузите.

В съпружеския поп арт портрет можем да вградим както снимка от сватбата, така и актуална снимка на двамата юбиляри. Може да го изрисувате вие и да им го подарите готов, за да покажете нагледно своите чувства към тях. Но може да ги оставите сами да създадат фон зад лицата си, за да им дадете възможността след толкова години да изразят по нов начин какво означават един за друг.

Семеен подарък – семеен портрет

Можете да поръчате за юбилярите портрет, на който сте изобразени вие, тяхното семейство. Такъв поп арт портрет е особено подходящ за подарък за сребърна и златна сватба, когато те с умиление и радост ще се наслаждават на плодовете на своята любов

2027
1201
1200
150-1
198 (1)
1167 (1)

Назад
Напред

_MG_5456
_MG_5753
_MG_5703
_MG_5698
_MG_5716
_MG_5720
_MG_5696

Назад
Напред

Подари  “Картата на мечтите” това е подсъзнателна техника, която ни фокусира да работим само за важните за нас неща. Съобразена е с принципите на филма Тайната и е конструирана по Фън Шуй.
Картата е разграфена на 9 сектора (богатства, Слава, взаимоотношения и тн.) направена е красиво и подредено и има супер много картинки изобразяващи желания, мечти, пътувания. Има неща които едва ли бихме се сетили, но са ни супер важни. Има материални нематериални, езотерични, стандартни и нестандартни мечти. Има готови заявления с опция за лично персонализиране.
Картата се подрежда по новолуние, тогава са най-силни природните енергии.
Самото подреждане на картата е вдъхновяващ и прекрасен ритуал, който си заслужава да си причиниш.
След активиране на картата, започват неусетно да се случват малки и големи чудеса.


Поръчай Карта на мечтите

Нестандартен подарък – картина с послание.

Вместо лица, в картината можем да вградим вашето послание към празнуващите. Може да е любим цитат или обичта ви, поднесена във ваши думи, или мотивиращо послание, или изречение-закачка, което ще ги кара да се усмихват всеки път, когато погледнат към стената.

Оригинален подарък – картина по интерес.

Ако семейството обича кучета, коне или котки, ако обича да пътува, да ходи на риболов или каквото и да е друго, можем да създадем за тях картина, отговаряща на техните интереси. Това е страхотен подарък за семейство, което има обща страст.

kartina_deza
160 (1)
104_287
168-1
165
153

Назад
Напред

Поръчай Поп арт портрет!

Подарък за личен юбилей

Оригинален подарък за 30, 40, 50 ти юбилей – Семеен портрет.

С годините семейството става все по-важно за нас и всеки би се трогнал до сълзи, ако получи за юбилея си портрет на своето семейство, изрисувано от самите тях. Това е страхотен подарък за жена или за мъж, които носят в себе си сантименталност и романтика, дори да не ги показват често.

Подарък за мъж, подарък за жена за юбилей – Самостоятелен портрет

Картина от снимка на юбиляря също е страхотна идея за подарък. Можете да я нарисувате за него или да го оставите той сам да я създаде, за да му подарите преживяването да се потопи в душата си и да изпита гордостта да създаде сам изкуство.


Оригинален подарък – Картина по интерес.

Това е оригинален подарък за мъж или жена, които имат своя страст. Може да е изображение на животно или на хоби, което да радва рожденика години наред.

Общ подарък от компания – Приятелски портрет.

Представяте ли си колко трогателно би било да подарите за юбилей на приятел общ портрет на онази тайфа от трима-четирима души, които споделят живота му още от детството? Изберете своя снимка, която ние ще вградим, а после изрисувайте фона на портрета и го подарете. Това ще бъде едновременно спомен за всички споделени минали години и обещание за още много такива.

https://www.youtube.com/watch?v=difF3XVIoxg

1-1
1-2
48_burthdayeps

Назад
Напред

Личен подарък – Картина с послание.

В поп арт портрета можем да вградим не само лица, но и думи. Можете да направите интересен арт подарък, като изберете подходяща фраза, която би вдъхновявала рожденика всеки ден. Можете да му кажете, че го обичате, или да изобразите негова мъдра мисъл, или любим за него цитат. Важното е в този подарък за юбилей да вложите цялата топлина, която изпитвате към юбиляря, и да го накарате да я чувства всеки път, когато погледне картината.

И накрая напомняме: не е нужно да можете да рисувате, за да създадете поп арт портрет. Достатъчно е да изберете подходяща цветова гама, която да ви доставим, и да се оставите на вътрешния си усет за хармония на форми и цветове. Каквото и да нарисувате, то със сигурност ще бъде прекрасно, защото ще предаде вашата чиста емоция.


Поръчай Поп арт портрет!

Абонирай се!

Скъпи приятели, абонирайте се за нашия електронен бюлетин.

Invalid email address
Ние ви обещаваме, че няма да извършваме спам. По всяко едно време вие може да се отпишете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *