5 ОРИГИНАЛНИ ИДЕИ ЗА ПОДАРЪК ЗА КОЛЕДА

КАК ДА ИЗБЕРЕМ КАРТИНА ЗА НАШИЯ ИНТЕРИОР?
03.01.2019

Незабравим, емоционален и оригинален подарък за Коледа – със сигурност всички ние търсим такъв за любимите си хора. Разбира се, има хиляди масово произведени предмети, които можем да купим. Понякога уцелваме вкуса на любимия човек, понякога – не и затова винаги стискаме палци този път да сме успели да го зарадваме.

Но има други интересни подаръци, които ни дават възможността да дарим не просто вещ, а нещо много по-силно – физически израз на своята обич. Точно това правим ние в поп арт портрети: създаваме за вас персонализирани подаръци, които да довършите сам

https://www.youtube.com/watch?v=asB0QH5HGks

Поп арт портретът не е просто подарък, а дълбоко изживяване, допир до душата и неповторим начин да изразите обичта си чрез изкуство. Да го направите е изключително лесно – трябва само да вземете четките и боите от комплекта и да нанесете по платното фигури и цветове, каквито ви харесат, а след това да отлепите вградените елементи, за да се появят лицетата от портрета (в комплекта, който ще получите, има подробни инструкции). Няма грешен начин да направите поп арт портрет и резултатът винаги е зашеметяващ, дори да не сте рисували от училищната скамейка. Но най-важното е едно: подаръкът винаги трогва до сълзи.

Поп арт портретът може да е подарък за мъж, подарък за жена, дори подарък за дете. Той може да изглежда точно така, както вие пожелаете. Предлагаме ви 5 оригинални идеи за подарък за Коледа от „Поп арт портрети” .

Семеен портрет

Ако рожденикът е ценен от цялото ви семейство или ако знаете, че най-голямата му радост сте точно вие всички, подарете му семеен портрет, създаден от нас и изрисуван от вас. Това няма да бъде просто подарък със снимка. Това ще бъде истинска и трайна радост. Всеки път, когато погледне към картината, рожденикът ще вижда не само вашите лица, а и вашата обич към него, която ще изразите в цветове и форми.


Поръчай своя Семеен Поп Арт Портрет!

1_329
4-2
1175
1174 (1)
1176-1
113 (1)
1105 (1)
143
0_35
1184
1186

Назад
Напред

Самостоятелен портрет

Ако не сте привърженик на семейните дейности, можете да изберете за нестандартен подарък личен портрет. Можете да го изрисувате вие, за да изразите своите чувства към рожденика. Но може и да го оставите самият той да преживее невероятното усещане да се потопи в себе си и да пресъздаде своя свят чрез изкуство.


Поръчай Своя Самостоятелен Поп Арт Портрет!

Карта на мечтите – за да се сбъднат мечтите ти

Това е съвременния вариант на вижън борд. Пълен комплект с карта по фън шуй и множество красиво изобразени  мечтие върху стикерна хартия, които да избереш и изобразиш с готови афермации и активиращи карти. Супер подарък за близък човек за всеки повод.


Поръчай Карта на мечтите!

_MG_5456
_MG_5753
_MG_5703
_MG_5698
_MG_5716
_MG_5696

Назад
Напред
https://www.youtube.com/watch?v=FnVgxVJHp3M&list=PLjcJ2daBQYbSsYezBsg0GAP8y6FjOlMRB&index=18

Картина от приятели

Ако вашата обща история прилича на тази от сериала „Приятели”, можете да поръчате ефектен подарък за рожден ден на свой приятел. Ако сте група от двама, трима или четирима верни другари, нарисувайте свой портрет и му го подарете. Така на стената му ще висят не само любимите физиономии, а и вашата обич и дори вашата закачка. Това е подарък, който го топли всеки ден и постоянно ще му напомня, че има на кого да разчита. Звучи страхотно, нали?


Поръчай своята картина за приятел!

Абонирай се!

Скъпи приятели, абонирайте се за нашия електронен бюлетин.

Invalid email address
Ние ви обещаваме, че няма да извършваме спам. По всяко едно време вие може да се отпишете.

Comments are closed.