https://youtu.be/IuX9WMStHXk

Става все по-трудно да изберем подарък за празник на важен човек. Домовете ни са затрупани с непотребни вещи и е наистина предизвикателство да изберем оригинален
подарък, който да бъде едновременно спомен и емоционален жест.

Точно затова създадохме поп арт портретите. Те са просто подаръци със снимка, а ефектни персонализирани подаръци, неповторими и много лични. Причината за това е, че ги сътворявате самите вие, с вашите собствени ръце. 

Това ви дава възможността да покажете нагледно своята обич, признателност и уважение. И никак не е трудно – достатъчно е само да извадите четките и боите от комплекта, да нанесете цветове и форми, както ви харесат, и да отлепите вградените изображения чрез приложените инструменти, за да се появи лицето от портрета. Няма начин да сбъркате, дори никога да не сте хващали четка за рисуване, защото в поп арт изкуството няма правила, а само красиви комбинации от фигури и багри. Не звучи трудно, нали?

1_329
7-1
1174 (1)

Назад
Напред

Поръчай Поп арт портрет!

1. Подарък за Коледа.

Да получиш свой портрет, изрисуван от хора, които обичаш, със сигурност би било голяма
радост за всекиго. Така че поп арт портртетът е страхотна идея за подарък за Коледа за мъж
или жена, за мама или тате, за приятел или близък човек.

1_329
1101
1185
1104
1176-1
1174-1
1173-1
1175

Назад
Напред

2. Подарък за рожден ден.

Уникален подарък на гадже, приятел, колега, шеф, родител – поп арт портретът е подходящ
за всички рожденици. Можете да го поръчате и изрисувате сами, за да го превърнете в
романтичен подарък, или да го направите заедно с приятелите и колегите си.

3. Подарък за бъдеща булка.

Някоя от вашите приятелки ще се омъжва? Значи е време да съберете щурите си глави и да и изрисувате най-страхотния подарък за моминско парти. Просто е: поръчвате поп арт портрет на бъдещата булка и рисувате по него всичко, което пожелаете. Така във всеки ден от
семейния си живот тя ще се сеща, че ви има и винаги ще ви има до нея. Можете да сътворите портрета предварително или да го изрисувате като изненада на самото моминско парти, за да остане и незабравим спомен.

1177
1179
1180
1181
1184

Назад
Напред

0-1
3-5
4-4
6-3

Назад
Напред

4. Подарък за годишнина.

Когато близък човек става на 20, 30, 40, 50 или колкото и да е години, това винаги е
вълнуващо. И е страхотен повод да го зарадвате с уникален персонализиран подарък.
Разбира се, поп арт портретът е точно такъв. Става бързо и е изключително ефектен и

5. Подарък за мама.

Мама винаги е най-важният човек на света и заслужава най-доброто. Но обикновено майките се трогват не толкова от самата вещ, колкото от сантименталната ѝ стойност. Да нарисувате сами неин портрет несъмнено би я трогнало до сълзи, дори когато вече отдавна не сте на пет годинки. Така че ако искате да имате уникален подарък за празник на мама, обадете ни се.
Няма значение дали ще празнувате 8 март, рожден ден или юбилей. Ще направим заедно най-милата картина, която цял живот ще ѝ напомня колко е обичана и важна за вас.

0-4
1
2
4
3
5
6-1

Назад
Напред

Поръчай Поп арт портрет!

6. Подарък за учителка.

Учителката – това е жената, която обучава и възпитава децата ви в продължение на години. Инесъмнено заслужава не само вашето уважение, а и обичта на учениците си. Лесно е да ѝ покажете добрите си чувства, като ѝ поднесете нестандартен подарък за завършване на годината. Поръчайте поп арт портрет и оставете децата да го изрисуват сами. Може да го направите предварително или да включите рисуването в самото тържество. Така учителката ще може да види с очите си кое дете какво е нарисувало за нея и това ще се превърне в най-милия ѝ спомен.

7. Подарък за рожден ден на малко дете.

Да избереш подарък за малко дете не е лесно. Дрешките може да не му станат, играчките винаги са в повече… Но поп арт портретът е страхотна идея за подарък дори в този случай. Може да го изрисувате сами и да създадете сантиментална и красива декорация за детската стая, която да радва мъничето с години. Ако детето е достатъчно голямо, можете да му предоставите възможността да изрисува картината само̀ – с четки, с ръце, с каквото и да е.Така ще има мил спомен от детството си завинаги.

113 (1)
1104-1
143
1204
1_5
2

Назад
Напред

И накрая искаме да напомним, че не е нужно да умеете да рисувате – нито вие, нито рожденикът. Достатъчно е да вземете четките, да ги потопите в боите, да се вгледате в себе си и да пресъздадете на платното своята представа за хармония от цветове, форми и емоция. Не само звучи лесно и страхотно. Наистина е такова.


Поръчай Поп арт портрет!

Абонирай се!

Скъпи приятели, абонирайте се за нашия електронен бюлетин.

Invalid email address
Ние ви обещаваме, че няма да извършваме спам. По всяко едно време вие може да се отпишете.