ОРИГИНАЛЕН СЕМЕЕН ПОДАРЪК

Подарете си оригинален семеен подарък!

Създайте щастие заедно!

Поп арт портретът е уникален, нов начин да създадете сами лично свое произведение на изкуството, дори никога да не сте го правили. Не изисква никакви умения и подготовка, нито допълнителни материали. Затова съберете семейството и/или приятелите си и започвайте!

Подарете си необичайно преживяване!

„За да рисуваш, ти трябва да затвориш очи и да пееш.”

Пикасо

Толкова е лесно, че и децата го умеят. Усмихнете се и грабвайте четките! Не се тревожете за фигурите – можете да правите петна, черти, кръгчета, дори цветя или слънца, или каквото друго ви се прииска. Комбинирайте цветовете по усет и те винаги ще бъдат правилните. Не мислете за резултата – той задължително ще бъде зашеметяващ.

 

Подарете си радост!


„Изкуството трябва да е нещо, което освобождава душата.”
Кийт Харинг
Процесът на създаване на платното ще ви донесе изключителна наслада. Ще ви даде възможност да изгоните всички неприятни делнични мисли. Ще ви помогне да откриете красивите светове на душите си и да ги споделите един с друг.

Подарете си време заедно!


„Източник на красивото е любовта, общуването.”
Едмънд Бърк
Няма нищо по-ценно от вашата близост и поп арт портретът ви дава повод да си го припомните. Прекрасните часовете, споделени с най-близките хора, са единствените, които си струва да преживяваме.

 

Подарете си обич!


„Любовта е второто Слънце на света.“
Джордж Чапман

Потопете се в радостта да сте заедно. Оставете смеха и обичта между вас да ви водят. Нарисувайте тази обич – такава, каквато я чувствате, и ще я запазите задълго.

Подарете си спомен!


„Художникът не рисува това, което вижда, а това, което чувства.”
Пикасо
Рисувахте заедно, мислехте един за друг, обичахте се и се смяхте. И точно това е изобразено на вашия общ портрет. Затова той е много повече от обикновена картина. Той е олицетворение на вашето общо щастие.

 

Поп арт портретът е портрет на вашата обич!


И накрая искаме да напомним, че не е нужно да умеете да рисувате – нито вие, нито всички останали от събитието. Достатъчно е да вземете четките, да ги потопите в боите, да се вгледате в себе си и да пресъздадете на платното своята представа за хармония от цветове, форми и обич. Не само звучи лесно и страхотно. Наистина е такова.