Тиймбилдинг игри

Подарете забавление!

Създайте съвършения екип

Сред изобилието от тиймбилдинг дейности, които се предлагат на пазара, поп арт портретът е абсолютно неповторим. Той ви дава шанс да впрегнете екипа си да прави заедно нещо забавно и уникално – да изрисува с бои платно, върху което да залепите изображение на фирменото си лого. Но защо да го правите?

Подарете признание!

„Удоволствието трябва да бъде награда за труда.”

Клод Адриан Хелвеций

Всички ние имаме нужда от признание за труда си. Ако се погрижите да разнообразите работното ежедневие на колегите си, това със сигурност ще ги накара да работят с по-голямо желание.

Подарете удоволствие!

„След почивка трудът е приятен.”

Стобей

Създаването на произведение на изкуството е релаксираща дейност, свързана с неописуемо преживяване. Тя дава възможност да се отърсите от проблемите и да се докоснете до красотата в душата си. А рисуването заедно е не само споделяне, но и умножаване на удоволствието.

Подарете общуване!

„Ефективните екипи се състоят от хора,

които непрекъснато общуват помежду си.”

Джон Максуел

За да правите каквото и да е заедно, трябва да умеете да си говорите. И ако разговорите по работа могат да са доста затормозяващи, разговорите около вършенето на нещо приятно ще върнат удоволствието от близостта и общия труд.

Подарете екипност!

„Отличните неща никога не се правят от един човек, а от екипи.”

Стив Джобс

Най-лесният начин да се научите да работите заедно е да правите нещо, което харесва на всички. Нещо, което няма състезателен характер и може да ви забавлява. Така ще разберете колко добре се допълвате и ще ви е по-лесно, когато водите сериозни битки.

Подарете спомен!

„По-голямата част от живота на човек е свързана с приятелствата”

Ейбрахам Линкълн

Споменът за това общо преживяване ще сплоти екипа ви. В офисния ви „фолклор” със сигурност ще се настанят доста случки

около рисуването. А когато окачите поп арт портрета на стената в работното помещение, той ще пази спомена за приятелството и добрата работа задълго.

Поп арт портретът е съвместно преживяване,

което ще ви сплоти и ще ви направи силни!

Партьори за тиймбилдинг събития:

Травел Мениджмънт - лидер в организирането на събития

тиймбилдинг събитие

Помнете: да подарите неповторима радост на любим човек отнема само минутка, но споменът остава за цял живот. Елате в нашето магазинче и поръчайте своя поп арт портрет още сега!