Създайте щастие за младоженците!

Ето го най-оригиналният подарък за сватба! Ако искате да зарадвате младоженците, подарете им нещо повече от тенджера или екскурзия. Зарадвайте ги с поп арт портрет на самите тях, който да създадат заедно по време на медения си месец.


Подарете преживяване!


„Ние сме онова, което прави от нас любовта.”
Блага Димитрова

Създаването на изкуството е дълбоко емоционално преживяване. Докато рисуват заедно своя собствен портрет, младоженците ще забравят за външния свят, ще се потопят изцяло в своята любов и в удоволствието да сътворяват нещо красиво заедно. Това е много по-смислено от комплект чинии, нали?

Подарете увереност!


„Може този, който мисли, че може.
А не може този, който счита, че не може.”
Пикасо

Не се тревожете, ако никой от младоженците не се занимава с изкуство. Комплектът съдържа всичко необходимо за създаването на поп арт портрета, а самият процес не изисква никакви умения – влюбените могат да нанасят по платното всякакви цветове и форми, а резултатът винаги ще бъде перфектен. Желанието им да създадат нещо толкова специално като свой собствен портрет със сигурност ще им помогне да преодолеят началното си колебание и да установят, че заедно могат всичко.

Подарете любов!


„Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг,
а в това да гледат в една посока”
Антоан дьо Сент Екзюпери

Докато се опитват да нарисуват любовта си, младоженците със сигурност ще открият още повече причини да бъдат заедно.

Подарете спомен!


„Изкуството е преди всичко къс душа,
а после преобразена видимост”
Сирак Скитник

Готовият портрет, който ще краси дома на младоженците, няма да е просто картина. Той ще запечата образа на любовта им – красива и всепоглъщаща, каквато е винаги по време на меден месец. Платното цял живот ще им напомня колко са важни един за друг.

Поп арт портретът е най-прекрасния подарък за сватба,
който можете да направите за своите близки.


И накрая искаме да напомним, че не е нужно да умеете да рисувате – нито вие, нито всички останали от събитието. Достатъчно е да вземете четките, да ги потопите в боите, да се вгледате в себе си и да пресъздадете на платното своята представа за хармония от цветове, форми и обич. Не само звучи лесно и страхотно. Наистина е такова.

Абонирай се!

Скъпи приятели, абонирайте се за нашия електронен бюлетин.

Invalid email address
Ние ви обещаваме, че няма да извършваме спам. По всяко едно време вие може да се отпишете.