ПОП АРТ НЕСТАНДАРТНИ ПОДАРЪЦИ

6 ОРИГИНАЛНИ ИДЕИ ЗА ПОДАРЪК ЗА ЮБИЛЕЙ
5 ОРИГИНАЛНИ ИДЕИ ЗА ПОДАРЪК ЗА РОЖДЕН ДЕН

Незабравим, емоционален и оригинален подарък – със сигурност всички ние търсим такъв за любимите си хора. Разбира се, има хиляди масово произведени предмети, които можем да купим. Понякога уцелваме вкуса на рожденика, понякога – не и затова винаги стискаме палци този път да сме успели да го зарадваме.

Но има други интересни подаръци, които ни дават възможността да дарим не просто вещ, а нещо много по-силно – физически израз на своята обич. Точно това правим ние в поп арт портрети: създаваме за вас персонализирани подаръци, които да довършите сами.

Поп арт портретът не е просто подарък, а дълбоко изживяване, допир до душата и неповторим начин да изразите обичта си чрез изкуство. Да го направите е изключително лесно – трябва само да вземете четките и боите от комплекта и да нанесете по платното фигури и цветове, каквито ви харесат, а след това да


Ела в нашето магазинче!

Една майка получи от дъщеря си поп арт портрет 

подарък за Коледа, в който вградихме 3 лица – нейното и на двете ѝ внучки. Изрисуваха го заедно – майка, дъщеря и внучка (която по онова време беше само на година и половина).

Преживяването беше страхотно, също така тази дама подари на своя съпруг семеен портрет– като коледен подарък на него, нея и дъщеря им.

Когато създавах комплектите, съобразихме цветовата гама на боите с интериора, за който са предназначени. И сега тези неповторими и емоционални произведения са част от красотата и уюта на две щастливи къщи.

https://www.youtube.com/watch?v=KMWTtxe2Fqs&list=PLjcJ2daBQYbSsYezBsg0GAP8y6FjOlMRB&index=6

0-4
1
2
3
4
5
6-1

Назад
Напред

Подарък за мама от Симона

Не е нужно да си възрастен, за да умееш да обичаш. Симона е прекрасна млада дама е все още ученичка, но впрегна въображението си, за да създаде истински вълнуващ подарък на своята любима майка – поп арт портрет с техните две лица. И това ако не е обич…

Подарък за семейни приятели

Лидия Трайчева е от любимите ми клиенти, които се връщат за още и още емоционални подаръци.

Първо подари на сестра си семеен портрет (на нея и съпруга ѝ) по случай първата годишнина от сватбата им. Явно ефектът е бил наистина запомнящ се, защото след време се обади отново. Този път зарадвахме нейно приятелско семейство с портрет на тримата. Днес съм щастлива, защото ми се довери отново, за да подготвим третата ѝ оригинална изненада – портрет на приятелка по повод 30-тия ѝ юбилей.

Лидия, благодаря ти за доверието! Сигурна съм, че и този път ще подариш незабравима емоция и сувенир, който ще напомня винаги за общите радостни мигове!

2028 (1)
21919149_10207738794786749_284181442_n
21984040_1927795867247356_1611142455_n
2027
1200
1201

Назад
Напред

7-1
1-5
3-1
5-1
4-1
6-2
8-1
2011
2012
2010
1_5

Назад
Напред

Изненада за първи рожден ден

Ани е един от собствениците на сватбена агенция „Роял уединг”. Тя изненада своята приятелка и партньорка, като ѝ подари платно с логото на агенцията, което да изрисуват заедно. Днес това оригинално, артистично произведение създава атмосфера и уют в офиса им.

След това Ани пожела още един портрет, този път по много важен личен повод – първия рожден ден на сина ѝ. А аз бях много щастлива да я видя и за трети път, когато пожела да направя още едно специално платно за любими хора. Тази поръчка ме развълнува, тъй като беше подарък за първата годинка на племенника ѝ, който живее в Испания. Платното замина за далечната страна и така поп арт портретите започнаха да радват хора по целия свят!


Ела в нащето магазинче и подари емоция!

Аделина изненада гостите си на сватбата си с Поп арт портрет

Аделина е влюбена и обичана. Тя мечтаеше да каже категорично „да” на своя любим в едно сватбено тържество, което да е незабравимо и неповторимо. И предложи на гостите си оригинално предизвикателство – да нарисуват заедно техния поп арт портрет!

В края на тържеството младоженците отнеха вградения образ и сега имат у дома истинско произведение на изкуството, което не просто ще им напомня за най-щастливия ден в живота им. Те притежават картина, в която всички близки до сърцата им хора вложиха обичта и добрите си пожелания към тях.

https://www.youtube.com/watch?v=dVwfdHtTNrMhttps://www.youtube.com/watch?v=UWaUvI8pIlM&list=PLjcJ2daBQYbSsYezBsg0GAP8y6FjOlMRB

Подарък за сватба от Жанет 

Жанет Костова и нейната половинка пожелаха да направим специален подарък за сватбата на най-добрата им приятелка. Те двамата бяха твърде несигурни в рисуваческите си умения и се страхуваха от провал. Не успях да ги убедя, че ще се справят (а бях сигурна в това!) и направих компромиса сама да изрисувам желаното платно. Но в крайна сметка създадохме още радостни усмивки!

Радослава Богданова направи на своя любим незабравим подарък за Коледа 

 поръча му поп арт портрет и тайно го изрисува сама. Не мога да си представя нещо по-съкровено от това да получиш истинска любов, изобразена и овековечена в цветове и форми!

Днес двамата са супер щастливи, обикалят по света и се радват заедно на живота.

0-1 (1)
3-5 (1)
4-4 (1)
6-3 (1)

Назад
Напред

И накрая искаме да напомним, че не е нужно да умеете да рисувате – нито вие, нито рожденикът. Достатъчно е да вземете четките, да ги потопите в боите, да се вгледате в себе си и да пресъздадете на платното своята представа за хармония от цветове, форми и емоция. Не само звучи лесно и страхотно. Наистина е такова.


Ела в нашето магазинче и изненадай любим човек!

Абонирай се!

Скъпи приятели, абонирайте се за нашия електронен бюлетин.

Invalid email address
Ние ви обещаваме, че няма да извършваме спам. По всяко едно време вие може да се отпишете.

Comments are closed.