Поп арт нестандартни подаръци

Аделина е влюбена и обичана. Тя мечтаеше да каже категорично „да” на своя любим в едно сватбено тържество, което да е незабравимо и неповторимо. И предложи на гостите си оригинално предизвикателство – да нарисуват заедно техния поп арт портрет!

В края на тържеството младоженците отнеха вградения образ и сега имат у дома истинско произведение на изкуството, което не просто ще им напомня за най-щастливия ден в живота им. Те притежават картина, в която всички близки до сърцата им хора вложиха обичта и добрите си пожелания към тях.

Една майка получи от дъщеря си поп арт портрет, в който вградихме 3 лица – нейното и на двете ѝ внучки. Изрисуваха го заедно – майка, дъщеря и внучка (която по онова време беше само на година и половина).

Преживяването беше страхотно, също така тази дама подари на своя съпруг семеен портрет – на него, нея и дъщеря им.

Когато създавах комплектите, съобразих цветовата гама на боите с интериора, за който са предназначени. И сега тези неповторими и емоционални произведения са част от красотата и уюта на две щастливи къщи.

Не е нужно да си възрастен, за да умееш да обичаш. Симона е прекрасна млада дама е все още ученичка, но впрегна въображението си, за да създаде истински вълнуващ подарък на своята любима майка – поп арт портрет с техните две лица. И това ако не е обич…

Лидия Трайчева е от любимите ми клиенти, които се връщат за още и още емоционални подаръци.

Първо подари на сестра си семеен портрет (на нея и съпруга ѝ) по случай първата годишнина от сватбата им. Явно ефектът е бил наистина запомнящ се, защото след време се обади отново. Този път зарадвахме нейно приятелско семейство с портрет на тримата. Днес съм щастлива, защото ми се довери отново, за да подготвим третата ѝ оригинална изненада – портрет на приятелка по повод 30-тия ѝ юбилей.

Лидия, благодаря ти за доверието! Сигурна съм, че и този път ще подариш незабравима емоция и сувенир, който ще напомня винаги за общите радостни мигове!

Ани е един от собствениците на сватбена агенция „Роял уединг”. Тя изненада своята приятелка и партньорка, като ѝ подари платно с логото на агенцията, което да изрисуват заедно. Днес това оригинално, артистично произведение създава атмосфера и уют в офиса им.

След това Ани пожела още един портрет, този път по много важен личен повод – първия рожден ден на сина ѝ. А аз бях много щастлива да я видя и за трети път, когато пожела да направя още едно специално платно за любими хора. Тази поръчка ме развълнува, тъй като беше подарък за първата годинка на племенника ѝ, който живее в Испания. Платното замина за далечната страна и така поп арт портретите започнаха да радват хора по целия свят!

Жанет Костова и нейната половинка пожелаха да направим специален подарък за сватбата на най-добрата им приятелка. Те двамата бяха твърде несигурни в рисуваческите си умения и се страхуваха от провал. Не успях да ги убедя, че ще се справят (а бях сигурна в това!) и направих компромиса сама да изрисувам желаното платно. Но в крайна сметка създадохме още радостни усмивки!

Радослава Богданова направи на своя любим незабравим подарък за Коледа – поръча му поп арт портрет и тайно го изрисува сама. Не мога да си представя нещо по-съкровено от това да получиш истинска любов, изобразена и овековечена в цветове и форми!

Днес двамата са супер щастливи, обикалят по света и се радват заедно на живота.

Ако се заинтригува от всички тези истории погледни в следващия линк:

Помнете: да подарите неповторима радост на любим човек отнема само минутка, но споменът остава за цял живот. Елате в нашето магазинче и поръчайте своя поп арт портрет още сега!