ОРИГИНАЛНИ ПОДАРЪЦИ ЗА ДЕЦА

Подарете детство!


Създайте радост в детските очи
Край на търсенето! Зарадвайте детето с уникален подарък, с който ще може и да твори, и да се наслаждава на резултата.

Създали сме готови комплекти, специално предназначени за деца. Това са поп арт портрети на популярни герои от любимите филмчета – покемони, принцеси, панди и т.н. Цената им е по-ниска, но са точно толкова невероятни, колкото останалите ни продукти.

Подарете радост!

„Най-добрият начин да направиш децата добри, е да ги направиш щастливи.”
Оскар Уайлд

Поп арт портретът няма да е просто картина, която ще виси над леглото на малчугана. Радостта ще е неописуемо повече – детето ще нарисува само страхотно платно с любимия си герой.

Подарете близост!


„Прекарвайте възможно най-много време с деца.
Именно те са истинските мъдреци.”
Линда Гудман


Можете да се включите в творческия процес и да рисувате заедно. Или само мъничко да помогнете. Или просто да гледате и да си говорите. Не е важно каква част от работата ще свършите, важно е да сте близо до детето и да споделяте вълненията му.

Подарете увереност!


„Всяко дете е творец. Въпросът е как да останеш творец, след като си пораснал.”
Пикасо


Няма нужда да се тревожите дали малчуганът ще се справи – няма дете, което да не обича да твори. Оставете го да рисува каквото и както пожелае, дори ако поиска да хвърли четките и да маже по платното с пръсти. Така ще изградите в него увереността, че може да се справи с всичко, което пожелае.

Подарете детство!


„Възрастните никога не разбират нищо сами
и е уморително за децата винаги и завинаги да им обясняват нещата.”
Антоан дьо Сент-Екзюпери

Да можеш да играеш и твориш без ограничения, да имаш свободата да подражаваш на любим герой, да изпиташ всепоглъщащо щастие от хубав подарък – помните ли тези усещания? Подарете на децата си истинско, безгрижно детство, за да имат топли спомени за цял живот.

Разгледайте каталога с готови поп арт портрети и поръчайте кутия щастливо детство!

 

И накрая искаме да напомним, че не е нужно да умеете да рисувате – нито вие, нито рожденикът. Достатъчно е да вземете четките, да ги потопите в боите, да се вгледате в себе си и да пресъздадете на платното своята представа за хармония от цветове, форми и емоция. Не само звучи лесно и страхотно. Наистина е такова.