Здравей, аз съм Дари и съм авторът на проекта Поп Арт портрети.

Аз съм човекът, който отговаря на телефоните ти обаждания, мейла, фейсбук и инстаграм. Радвам се да се запознаем и с радост ще творя за теб.

Аз съм активна и творческа личност, която обича да предизвиква силни емоции. Ще се радвам да направя праздника Ти неповторим емоционален и незабравим.

С годините става все по-трудно да изберем подарък за близък човек. Искаме всеки път да е нещо ново, нещо вълнуващо, нещо запомнящо се и най-вече много лично, което да изразява нашите чувства и да носи частица от нас. Но става все по-трудно да го намерим.

В създаването на поп арт портрет участват както професионални художници, така и самите поръчители и дори този, за когото е предназначен подаръкът. Първо ние разглеждаме вашите изпратени снимки на лицата, които ще трябва присъстват в картината. После ги рисуваме на ръка и ги вграждаме в бяло платно. Създавали сме портрети с едно, две, дори четири лица, слагали сме домашни любимци, любими на децата анимационни герои, дори надписи с емоционални послания. На поп арт портрет може да се сложи почти всичко и това е най-хубавото.

В готовия подаръчен пакет, който изпращаме, има: бяло платно, което да изрисувате, четки, бои, специално фолио, което ще помогне накрая да се появят вградените образи, и инструкции за работа, за да се справите успешно. И, разбира се, винаги можете да ме потърсите за съвет и насоки.

Също така имам нов проект супер интересен е “Карта на мечтите”. Това също е подарък с елемент на правене, но е лично и дълбоко преживяване.

“Карта на мечтите” е създадена от принципите на филма “Тайната” и Фън шуй. Това е карта, на която залепяш твоите мечти, желания и цели с цел да ги визуализираш. Така фокусираш съзнанието и подсъзнанието си да работи върху изпълнението им, . Картата само по себе си не е магическа, но ако направиш всичко описано в описанието, магията започва да се случва – срещаш подходящите хора, озоваваш се на правилното място в правилния момент и някак си нещата се случват по-бързо и лесно отколкото си очаквал.

Картата е подходяща както за личен подарък за теб самия така и за подарък за близки и приятели. Ако ти стана интересно можеш да разгледаш подробности тук и тук.

Ако ви е нужен впечатляващ подарък за любим човек – знаете къде да ме намерите. Ако мислите, че мога да зарадвам някого, ще се радвам да ни свържете.

А междувременно бъдете щастливи и пълноценни!

С най-топли пожелания,

Дари


Абонирай се!

Скъпи приятели, абонирайте се за нашия електронен бюлетин.

Invalid email address
Ние ви обещаваме, че няма да извършваме спам. По всяко едно време вие може да се отпишете.