ПРЕДСТАВЯНЕ

Здравей, аз съм Дари и съм авторът на проекта Поп Арт портрети.

Аз съм човекът, който отговаря на телефоните ти обаждания, мейла, фейсбук и инстаграм. Радвам се да се запознаем и с радост ще творя за теб.

Аз съм активна и творческа личност, която обича да предизвиква силни емоции. Ще се радвам да направя праздника Ти неповторим емоционален и незабравим.

С годините става все по-трудно да изберем подарък за близък човек. Искаме всеки път да е нещо ново, нещо вълнуващо, нещо запомнящо се и най-вече много лично, което да изразява нашите чувства и да носи частица от нас. Но става все по-трудно да го намерим.

В създаването на поп арт портрет участват както професионални художници, така и самите поръчители и дори този, за когото е предназначен подаръкът. Първо ние разглеждаме вашите изпратени снимки на лицата, които ще трябва присъстват в картината. После ги рисуваме на ръка и ги вграждаме в бяло платно. Създавали сме портрети с едно, две, дори четири лица, слагали сме домашни любимци, любими на децата анимационни герои, дори надписи с емоционални послания. На поп арт портрет може да се сложи почти всичко и това е най-хубавото.

В готовия подаръчен пакет, който изпращаме, има: бяло платно, което да изрисувате, четки, бои, специално фолио, което ще помогне накрая да се появят вградените образи, и инструкции за работа, за да се справите успешно. И, разбира се, винаги можете да ме потърсите за съвет и насоки.

Също така имам нов проект супер интересен е “Карта на мечтите”. Това също е подарък с елемент на правене, но е лично и дълбоко преживяване.

“Карта на мечтите” е създадена от принципите на филма “Тайната” и Фън шуй. Това е карта, на която залепяш твоите мечти, желания и цели с цел да ги визуализираш. Така фокусираш съзнанието и подсъзнанието си да работи върху изпълнението им, . Картата само по себе си не е магическа, но ако направиш всичко описано в описанието, магията започва да се случва – срещаш подходящите хора, озоваваш се на правилното място в правилния момент и някак си нещата се случват по-бързо и лесно отколкото си очаквал.

Картата е подходяща както за личен подарък за теб самия така и за подарък за близки и приятели. Ако ти стана интересно можеш да разгледаш подробности тук и тук.

Ако ви е нужен впечатляващ подарък за любим човек – знаете къде да ме намерите. Ако мислите, че мога да зарадвам някого, ще се радвам да ни свържете.

А междувременно бъдете щастливи и пълноценни!

С най-топли пожелания,

Дари