Направете най-оригиналния романтичния подарък!

Създайте заедно истински портрет на своята любов!Няма нужда да умувате повече – вече сте в страницата за Поп арт портрети и няма да намерите по-впечатляващ, по-пълноценен и по-уникален романтичен подарък за половинката си!

Дали е за личен или общ празник, няма значение. Има значение само вашата любов и желанието ви да я покажете по запомнящ се начин.

Да обичаш е по-лесно, отколкото да докажеш любовта си.

Омир

Ние ви предлагаме една единствена кутия, в която на пръв поглед има платно, четки, боички и фолио. Но в нея сме сложили и куп невидими за окото скъпоценности, за които ще ви разкажем сега.

Вдъхновението съществува, но то идва по време на работа.

Пикасо


Ако никой от вас двамата не се е занимавал с изкуство, вероятно ще помислите, че това не е за вас. Но съвсем не е така. Технологията на създаването му е толкова елементарна, че и дете би се справило с лекота. Просто извадете четките и нашарете платното с такива цветове и форми, каквито ви хрумнат. Няма място за съмнения и притеснения – от опит знаем, че резултатът винаги е зашеметяващ. Просто съберете куража да го направите. И го предайте и на половинката си.

Любовта, която раздаваме, е единствената любов, която запазваме.

Елберт Хъбард


Поръчай Поп арт портрет!

Намерили сте прекрасен подарък, избирали сте внимателно правилната снимка, контролирали сте тайно поръчката и сте крили дълго голямата кутия… Зад всичко това прозират грижа и обич, които няма как да останат незабелязани.

Живеят само влюбените, останалите просто съществуват

Уилям Шекспир

1079_
1013
137

Назад
Напред

1
ОРИГИНАЛЕН ПОДАРЪК ЗА СВАТБА И НЕСТАНДАРТНО ОБЯСНЕНИЕ В ЛЮБОВ
82_1

Назад
Напред

Невероятната емоция да създаваш изкуство със собствените си ръце сама по себе си е много по-дълбока от почти всичко, което някога сте преживявали. Творенето е отърсване от ежедневието, вглеждане в себе си и откриване на онзи необятен свят на чувства и въображение, който винаги сте носили в себе си. Точно това преживяване е неизменна част от подаръка ви. И то се удвоява, ако и вие вземете участие в него.

Има едно-единствено щастие в живота – да обичаш и да бъдеш обичан.

Жорж Санд

Да създадете собствения си портрет заедно не може да се сравни нито с вечеря на свещи, нито с романтичен круиз. Със сигурност ще изпитате желанието да изобразите цялата си любов, но за да стане това, ще трябва да се обърнете към нея и да я огледате подробно. Така изрисуването на вашето общо платно ще ви потопи до дъното на споделените ви чувства, ще ви припомни колко се обичате и ще създаде още причини да следвате своя общ път.

Ако имаш любов, не се нуждаеш от нищо друго.
Ако ли нямаш, не е от особено значение какво друго имаш

Джеймс Бари

0
2023jpg
5_122_Natali

Назад
Напред

1
2005
7

Назад
Напред

Този общ портрет, създаден от собствените ви ръце, е много повече от сувенирна снимка. Той не просто ще събужда спомен за това кога и как сте го рисували. Този портрет ще бъде самият спомен. Когато го гледате на стената в общия ви дом, ще виждате физически облик на преливането на душите си.

Поп арт портретът е многолик и красив, истински и вечен –
точно като вашата любов!

И накрая искаме да напомним, че не е нужно да умеете да рисувате – нито вие, нито всички останали от събитието. Достатъчно е да вземете четките, да ги потопите в боите, да се вгледате в себе си и да пресъздадете на платното своята представа за хармония от цветове, форми и обич. Не само звучи лесно и страхотно. Наистина е такова.


Поръчай Поп арт портет!

Абонирай се!

Скъпи приятели, абонирайте се за нашия електронен бюлетин.

Invalid email address
Ние ви обещаваме, че няма да извършваме спам. По всяко едно време вие може да се отпишете.