РОМАНТИЧЕН ПОДАРЪК

Направете най-оригиналния романтичния подарък!

Създайте заедно истински портрет на своята любов!Няма нужда да умувате повече – вече сте в страницата за Поп арт портрети и няма да намерите по-впечатляващ, по-пълноценен и по-уникален романтичен подарък за половинката си!

Дали е за личен или общ празник, няма значение. Има значение само вашата любов и желанието ви да я покажете по запомнящ се начин.

 

Да обичаш е по-лесно, отколкото да докажеш любовта си.

Омир

Ние ви предлагаме една единствена кутия, в която на пръв поглед има платно, четки, боички и фолио. Но в нея сме сложили и куп невидими за окото скъпоценности, за които ще ви разкажем сега.

Вдъхновението съществува, но то идва по време на работа.

Пикасо

Ако никой от вас двамата не се е занимавал с изкуство, вероятно ще помислите, че това не е за вас. Но съвсем не е така. Технологията на създаването му е толкова елементарна, че и дете би се справило с лекота. Просто извадете четките и нашарете платното с такива цветове и форми, каквито ви хрумнат. Няма място за съмнения и притеснения – от опит знаем, че резултатът винаги е зашеметяващ. Просто съберете куража да го направите. И го предайте и на половинката си.


Любовта, която раздаваме, е единствената любов, която запазваме.

Елберт Хъбард

Намерили сте прекрасен подарък, избирали сте внимателно правилната снимка, контролирали сте тайно поръчката и сте крили дълго голямата кутия… Зад всичко това прозират грижа и обич, които няма как да останат незабелязани.


Живеят само влюбените, останалите просто съществуват

Уилям Шекспир

Невероятната емоция да създаваш изкуство със собствените си ръце сама по себе си е много по-дълбока от почти всичко, което някога сте преживявали. Творенето е отърсване от ежедневието, вглеждане в себе си и откриване на онзи необятен свят на чувства и въображение, който винаги сте носили в себе си. Точно това преживяване е неизменна част от подаръка ви. И то се удвоява, ако и вие вземете участие в него.


Има едно-единствено щастие в живота – да обичаш и да бъдеш обичан.

Жорж Санд

Да създадете собствения си портрет заедно не може да се сравни нито с вечеря на свещи, нито с романтичен круиз. Със сигурност ще изпитате желанието да изобразите цялата си любов, но за да стане това, ще трябва да се обърнете към нея и да я огледате подробно. Така изрисуването на вашето общо платно ще ви потопи до дъното на споделените ви чувства, ще ви припомни колко се обичате и ще създаде още причини да следвате своя общ път.


Ако имаш любов, не се нуждаеш от нищо друго.
Ако ли нямаш, не е от особено значение какво друго имаш

Джеймс Бари

Този общ портрет, създаден от собствените ви ръце, е много повече от сувенирна снимка. Той не просто ще събужда спомен за това кога и как сте го рисували. Този портрет ще бъде самият спомен. Когато го гледате на стената в общия ви дом, ще виждате физически облик на преливането на душите си.

Поп арт портретът е многолик и красив, истински и вечен –
точно като вашата любов!

И накрая искаме да напомним, че не е нужно да умеете да рисувате – нито вие, нито всички останали от събитието. Достатъчно е да вземете четките, да ги потопите в боите, да се вгледате в себе си и да пресъздадете на платното своята представа за хармония от цветове, форми и обич. Не само звучи лесно и страхотно. Наистина е такова.