5 ОРИГИНАЛНИ ИДЕИ ЗА ПОДАРЪК ЗА КОЛЕДА

Незабравим, емоционален и оригинален подарък за Коледа – със сигурност всички ние търсим такъв за любимите си хора. Разбира се, има хиляди масово произведени предмети, които можем да купим. Понякога уцелваме вкуса на любимия човек, понякога – не и затова

винаги стискаме палци този път да сме успели да го зарадваме.

Но има други интересни подаръци, които ни дават възможността да дарим не просто вещ, а нещо много по-силно – физически израз на своята обич. Точно това правим ние в поп арт портрети: създаваме за вас персонализирани подаръци, които да довършите сами.

Поп арт портретът не е просто подарък, а дълбоко изживяване, допир до душата и неповторим начин да изразите обичта си чрез изкуство. Да го направите е изключително лесно – трябва само да вземете четките и боите от комплекта и да нанесете по платното фигури и цветове, каквито ви харесат, а след това да отлепите вградените елементи, за да се появят лицетата от портрета (в комплекта, който ще получите, има подробни инструкции). Няма грешен начин да направите поп арт портрет и резултатът винаги е зашеметяващ, дори да не сте рисували от училищната скамейка. Но най-важното е едно: подаръкът винаги трогва до сълзи.

Поп арт портретът може да е подарък за мъж, подарък за жена, дори подарък за дете. Той може да изглежда точно така, както вие пожелаете. Предлагаме ви 5 оригинални идеи за подарък за Коледа от „Поп арт портрети” .

Ако рожденикът е ценен от цялото ви семейство или ако знаете, че най-голямата му радост сте точно вие всички, подарете му семеен портрет, създаден от нас и изрисуван от вас. Това няма да бъде просто подарък със снимка. Това ще бъде истинска и трайна радост. Всеки път, когато погледне към картината, рожденикът ще вижда не само вашите лица, а и вашата обич към него, която ще изразите в цветове и форми.

Ако не сте привърженик на семейните дейности, можете да изберете за нестандартен подарък личен портрет. Можете да го изрисувате вие, за да изразите своите чувства към рожденика. Но може и да го оставите самият той да преживее невероятното усещане да се

потопи в себе си и да пресъздаде своя свят чрез изкуство.

Страхотен подарък за рожден ден би могъл да бъде поп арт портрет, който изразява интересите на празнуващия. Може би харесва коне или кучета, или котки… Можете да му дадете възможността да изрисува сам картина, на която да са изобразени любими животни или други негови интереси.

  1. Картина от приятели

Ако вашата обща история прилича на тази от сериала „Приятели”, можете да поръчате ефектен подарък за рожден ден на свой приятел. Ако сте група от двама, трима или четирима верни другари, нарисувайте свой портрет и му го подарете. Така на стената му ще висят не само любимите физиономии, а и вашата обич и дори вашата закачка. Това е подарък, който го топли всеки ден и постоянно ще му напомня, че има на кого да разчита. Звучи страхотно, нали?

Картина със силно послание

Ако не искате физиономията ви да виси на нечия стена, поръчайте не подарък със снимка, а картина с послание. Може да е обяснение в любов, мотивираща мисъл или просто някоя ваша закачка, която да изрисувате вие, да оставите на рожденика да изрисува или да

направите заедно. Със сигурност такава картина ще дава на рожденика обич, цвят, смисъл и сила всеки ден.

И накрая искаме да напомним, че не е нужно да умеете да рисувате – нито вие, нито всички останали от събитието. Достатъчно е да вземете четките, да ги потопите в боите, да се вгледате в себе си и да пресъздадете на платното своята представа за хармония от цветове, форми и обич. Не само звучи лесно и страхотно. Наистина е такова.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Елате в нашето магазинче и поръчайте своя поп арт портрет още сега!” color=”pink” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.popartportrety.eu%2F%3Fpage_id%3D58|||”][/vc_column][/vc_row]

Абонирай се!

Скъпи приятели, абонирайте се за нашия електронен бюлетин.

Invalid email address
Ние ви обещаваме, че няма да извършваме спам. По всяко едно време вие може да се отпишете.